Noodoe navigointi

Noodoe asettaa kuljettajan kaiken keskipisteeksi

Noodoe navigaatiojärjestelmä on  vallankumouksellinen navigointikokemus, joka on alusta lähtien suunniteltu moottoripyörien kuljettajia varten.

NOODOE

Navigaattorin käytön ongelmana tahtoo olla se, että kuljettaja kääntämään katseensa tiestä ja katsomaan toistuvasti alas navin näytölle tietääkseen, milloin pitää kääntyä. Noodoe Navigation on suunniteltu siten, että se sallii kuskin keskittymään tiehen. Sen sijaan, että navigointi kertoo , miten monta metriä seuraavaan risteyksessä kääntymiseen on (minkä vuoksi kuljettaja joutuu toistuvasti katsomaan näyttöä) Noodoe kertoo, miten monta risteystä on vielä seuraavaan käännökseen.

Sen ansiosta kuljettajan tarvitsee vain laskea risteyksien määrää tarvitsematta katsoa alas navin näyttöön, joten hän pystyy keskittymään ajamiseen. Ajon aikana ei ole turhia hälytyksiä tai keskeytyksiä. 

Kuski voi asettaa matkapuhelinsovelluksella tulevan ajomatkansa päämäärän vaikka kotona. Päämäärää ei tarvitse erikseen asettaa navigaattoriin, sillä kun skootterin virta kytketään päälle, määränpää siirtyy automaattisesti puhelimelta skootterin naville.

Puhelimeen voi asettaa useita määränpäitä, jopa viisi kappaletta. Kun virta-avainta käännetään, kaikki ne siirtyvät saumattomasti skootteriin luoden vastaavan navigointisetin.

Tien päällä kuljettajilla on vain pieni hetki käytettävissään skootterin kojelaudan katsomiseen. Siksi jokainen informaation osanen on selkeällä vakituisella paikallaan näytössä ja helposti hahmotettavissa.

Noodoe näyttää täyden jäljellä olevan matkan informaatiosisällön vain silloin, kun pyörä on pysähdyksissä liikennevaloissa. Matkan yksityiskohtaiset tiedot näytetään siis vain silloin, kun kuljettajilla on aikaa lukea niitä turvallisesti.

Noodoe on rakennettu Kymcon uusi sähköskootterijärjestelmä Ionex mielessä. Ionexin kanssa latauspisteen etsiminen puhelimelta tuo lähimmän latauspisteen Noodoeen.

Kymco mallit, jossa on Noodoe järjestelmä:

Xciting S400
AK 550